Current Job opportunity at Vitters:

Assistent controller (32 – 38 uur)

nauwkeurig – integer – communicatief – proactief

Functieomschrijving

Binnen het team van Finance bij Vitters Shipyard is ruimte ontstaan voor een Assistent Controller voor 32 – 38 uur in de week. Je past binnen dit team wanneer je communicatief vaardig en sociaal bent, pro-actief en bereid bent om een stapje harder te lopen wanneer dit nodig is.

Wat ga je precies doen?

Je bent zeer nauwkeurig en loopt warm voor het tot in de puntjes verzorgen van de financiële administratie, en je wordt minstens zo enthousiast van jouw aandeel bij het tot stand komen van een sluitende projectadministratie. Samen met de andere Financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie en een juiste en tijdige betaling van  de facturen. Daarnaast verricht je diverse ondersteunende werkzaamheden op de financiële administratie en help je met de voorbereiding van rapportages.
Naast het financiële deel van de administratie, bestaan jouw werkzaamheden uit het voeren van de salarisadministratie van onze ondernemingen. Dit bestaat onder andere uit het verzamelen en verwerken van salarismutaties en het controleren van de output hiervan. Tevens registreer je samen met de HRM afdeling alle medewerkers en inleenkrachten en zorg je dat het papierwerk hiervan op orde is. Ook controleer je periodiek de urenregistratie en urenverwerking van alle medewerkers.

Profiel 

  • MBO niveau; met een afgeronde diploma richting financiën
  • Sterk analytisch vermogen
  • Houdt overzicht en werkt accuraat
  • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en schrift
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Pro actieve werkhouding
  • Ervaring in een soortgelijke rol is een pre.


Werken bij Vitters

Stel je voor, een luxe zeiljacht vanaf zo’n 40 meter lang. Met alle innovatieve zeilsystemen en handige snufjes aan boord die een eigenaar zich kan wensen. Zeiljachten die wereldwijd awards én zeilraces winnen. Als toonaangevende Nederlandse jachtbouwer in Zwartsluis ontwikkelen wij indrukwekkende jachten vanuit ons motto: ‘It’s kind of fun to do the impossible’.

Elk jachtontwerp wordt helemaal vormgegeven naar wensen van de toekomstige eigenaar. Dat maakt alle afgeleverde zeiljachten uniek. Toegewijde ingenieurs en vakmensen werken vaak meer dan een jaar aan één project. Vaste krachten en zzp’ers, van diverse nationaliteiten, werken dagelijks samen aan excellente en nieuwe oplossingen. Zodat zelfs de hoge verwachtingen van de jachteigenaren worden overtroffen. En jij kunt hier werken en horen bij dit enthousiaste team!

Benieuwd naar beelden van recent gebouwde zeiljachten en een indruk van het bedrijf?
Kijk dan eens op www.vitters.com.

Wat bieden wij?

Wij bieden een dynamische en energieke werkomgeving in een fantastische en unieke branche. Binnen Vitters Shipyard vinden we initiatief en zelfontplooiing erg belangrijk en daarom zijn er bij ons voldoende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast bieden we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eigen salarishuis.

Solliciteren

Mocht je interesse hebben in deze functie, reageer dan met cv en motivatie naar hr@vitters.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Alieke Vruggink (afdeling HR) via 038-3867145.