Current Job opportunity at Vitters:

De functie

Als cascobouwer werk je in teamverband aan de het samenstellen en het (af)lassen van aluminium scheepsconstructies in de jachtbouw. Er wordt gewerkt aan de hand van werktekeningen en in overleg met voorman wordt bepaald welke stappen moeten worden genomen om het casco te laten  voldoen aan de gestelde eisen.

Jouw profiel

Jij hebt een relevante technische MBO opleiding, aangevuld met vak gerelateerde trainingen.
Verder heb je ervaring in het werken met aluminium. Ervaring en affiniteit in de scheepsbouw is een pré.
Naast kennis en ervaring is wie je bent net zo belangrijk. Je beschikt over een positieve instelling en accuratesse, bent proactief en communicatief vaardig. Je kunt zelfstandig werken, maar bent in staat om actief onderdeel te zijn van een team.

Wij zijn

Vitters Shipyard B.V., gevestigd in Zwartsluis (Ov.) is één van ’s werelds meest toonaangevende werven voor grote (zeil)jachten. Door de combinatie van innovatief vakmanschap, moderne technologie en praktische creativiteit bouwt Vitters Shipyard al ruim 30 jaar en met circa 85 werknemers succesvolle jachten. Ieder schip is geheel op maat en naar de individuele wensen van onze internationale klanten gemaakt. Hierdoor kent ieder project zijn specifieke uitdagingen. Kijk voor het volledige verhaal op onze website.

Werken bij

Een fulltime baan (vrijdagmiddag vrij!) met een grote diversiteit aan werkzaamheden. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, unieke projecten, een no-nonsense mentaliteit en een collegiale, informele werksfeer.

Interesse?

Krijg jij energie van een afwisseling in jouw werk en sluit jouw profiel naadloos aan op onze vacature? Reageer dan met cv en motivatie naar hr@vitters.com. Voor vragen kun je contact opnemen met Alieke Vruggink (afdeling HR) via 038-3867145.