Current Job opportunity at Vitters:

De functie

Bij Vitters werken we samen in projectteams, bestaande uit een projectleider, project engineers en engineers. De project teams maken gebruik van intern en extern beschikbare capaciteit op het gebied van engineering, inkoop en logistiek en productie. De jachten zijn geheel klant specifiek ontworpen, waardoor ieder project zijn eigen uitdagingen kent. Alle disciplines komen aan bod: cascobouw, interieurbouw, elektra, installatietechniek, hydraulische systemen, voorstuwing, etc. Als engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en coördineren van teken- en technische ontwerpwerkzaamheden en algemene voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van systemen. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Ondersteunen van het projectteam bij de uitvoering en coördinatie van teken- en technische ontwerpwerkzaamheden van systemen.
  • Engineeren en uitwerken van technische specificaties naar efficiënte en goedwerkende technisch verantwoorde oplossingen.
  • Uitwerken van productietekeningen, zodat inkoop bestellingen kan plaatsen en productie deze kan uitvoeren.
  • Tijdens de bouw de productie bijstaan bij de inbouw van componenten om samen tot een goed eindproduct te komen.

Hiervoor schakel jij met projectteams, onderaannemers, leveranciers en natuurlijk met je collega’s. Je deelt informatie en geeft op een prettige en adequate manier advies.

Jouw profiel

Jij hebt de opleiding HBO Werktuigbouwkunde of maritiem gerelateerde opleiding afgerond en ruime werkervaring. Werkervaring in een soortgelijke functie is uiteraard een pré. Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift. Naast kennis en ervaring is wie je bent net zo belangrijk. Je beschikt over een positieve instelling, bent proactief en communicatief vaardig. Je kunt zelfstandig werken, maar bent in staat om actief onderdeel te zijn van een team.

Wij zijn

Vitters Shipyard B.V., gevestigd in Zwartsluis (Ov.) is één van ’s werelds meest toonaangevende werven voor grote (zeil)jachten. Door de combinatie van innovatief vakmanschap, moderne technologie en praktische creativiteit bouwt Vitters Shipyard al 30 jaar en met circa 85 werknemers succesvolle jachten. Ieder schip is geheel op maat en naar de individuele wensen van onze internationale klanten gemaakt. Hierdoor kent ieder project zijn specifieke uitdagingen. Kijk voor het volledige verhaal op: www.vitters.com.

Werken bij

Een fulltime baan voorzien van mooie uitdagingen en verantwoordelijkheden. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, unieke projecten, een no-nonsense mentaliteit en een collegiale, informele werksfeer.

Interesse?

Wanneer deze vacature jou op het lijf geschreven is, stuur jij zo spoedig mogelijk jouw reactie voorzien van een korte motivatie en een CV naar Henny Rook (HR-adviseur) via hr@vitters.com of via telefoonnummer:
038 38 67 145.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.