Current Job opportunity at Vitters:

Werken bij

Stel je voor, een luxe zeiljacht vanaf zo’n 40 meter lang. Met alle innovatieve zeilsystemen en handige snufjes aan boord die een eigenaar zich kan wensen. Zeiljachten die wereldwijd awards én zeilraces winnen. Als toonaangevende Nederlandse jachtbouwer in Zwartsluis ontwikkelen wij  indrukwekkende jachten vanuit ons motto: ‘It’s kind of fun to do the impossible’.

Elk jachtontwerp wordt helemaal vormgegeven naar wensen van de toekomstige eigenaar. Dat maakt alle afgeleverde zeiljachten uniek. Toegewijde ingenieurs en vakmensen werken vaak meer dan een jaar aan één project. Vaste krachten en zzp’ers, van diverse nationaliteiten, werken dagelijks samen aan excellente en nieuwe oplossingen. Zodat zelfs de hoge verwachtingen van de jachteigenaren worden overtroffen. En jij kunt hier werken en horen bij dit enthousiaste team!

 

Wij zoeken een; Installatietechnicus

 

Wat ga je doen?

Je gaat je voornamelijk bezig houden met het installeren en in werking stellen van de verschillende onderdelen van technische installaties. Aan de hand van werktekeningen en voorschriften ga je aan de gang om onder andere delen van het leidingsysteem te monteren. Het gaat niet alleen om leidingsystemen, het is een brede functie waardoor je aan verschillende componenten aan boord van een jacht kan werken. Dat maakt de functie veelzijdig, waardoor je breed inzetbaar kan zijn.

 

Profiel

  • Een relevante technische MBO opleiding;
  • Ervaring in de techniek en je bent graag met je handen bezig;
  • Je kan zelfstandig werken, maar je kan ook actief onderdeel zijn van het team;
  • Je bent proactief en communicatief vaardig;
  • Tevens beschik je over een positieve houding en vind je het belangrijk om alles goed en netjes af te ronden;
  • Woonachtig binnen een straal van 50 kilometer rond Zwartsluis is een pre.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een dynamische en energieke werkomgeving in een fantastische en unieke branche. Binnen Vitters Shipyard vinden we initiatief en zelfontplooiing erg belangrijk en daarom zijn er bij ons voldoende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Daarnaast bieden we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eigen salarishuis.

Het gaat om een fulltime dienstverband (38 uur), waarbij je op vrijdagmiddag vrij bent.

 

Solliciteren

Mocht je interesse hebben in deze functie, reageer dan met cv en motivatie naar hr@vitters.com. Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Alieke Vruggink via 038-3867145.